14/7/08

ΠΣΚ προκήρυξη: Χρήσιμα Συμπεράσματα

Τελικά αυτή η βόλτα κατέληξε σε μερικά ενδιαφέροντα επιστημονικά συμπεράσματα. Τα καταγράφω εδώ, σε τυχαία σειρά, ώστε οι υπόλοιποι αναγνώστες---που πιθανώς θελήσουν να επαναλάβουν τα πειράματά μας---να τα έχουν υπ' όψη τους:

  1. Οι Χάρτες της Road έχουν πράγματι λάθος: Από την Α. Χώρα στην Περδικόβρυση ΔΕΝ βγαίνει από άσφαλτο.
  2. Το blackbird πάει καλύτερα στο χώμα από το BMW R1100 GS
  3. Τα blackbird δεν πρέπει ποτέ να βάζουν βενζίνη
  4. Τέσσερα SV είναι απλά αδύνατο να συνυπάρξουν στην ίδια βόλτα. Αν κάποιοι το επιχειρήσουν, τότε μια μυστήρια δύναμη θα επέμβει και θα το απαγορεύσει.
  5. Αν τρία SV συμμετέχουν μαζί, ένα τουλάχιστον θα μείνει. Συνήθως μένει αυτό που καβαλάει το γλυκότερο αγόρι (πόρισμα: όλοι οι αναβάτες SV είναι γλυκά αγόρια)
  6. Αν κάποιος μεσήλικας κύριος σας πει "παιδιά λέω στην εθνική να μην το ξεσκίσουμε, έστι? Μέχρι 140 το πολύ..." ενώ την ίδια στιγμή κολλάει γκάφερ στην πινακίδα του... προσέξτε πολύ πως θα ερμηνεύσετε τα λεγόμενά του.
  7. Αν όλη η παρέα συμφωνήσει μετά το φαγητό: "Στο στροφιλίκι μέχρι κάτω να πάμε χαλαρά για να χωνέψουμε"... να είστε σίγουροι ότι έχουν πολύ περίεργες ιδέες τόσο για το τι σημαίνει "χαλαρά", όσο και για το πως διευκολύνεται η χώνεψη.
  8. Αν γλυκό αγόρι σε προσπεράσει με σούζα την στιγμή που μπαίνετε στο κομμάτι Γραβιά - Άμφισσα (μπορεί να ισχύει το ίδιο και για άλλα κομμάτια, ας το επιβεβαιώσουν όσοι επαναλάβουν το πείραμα), τότε αυτό---προσοχή---δεν σημαίνει: "τι ωραίο που είναι το τοπίο, ας πάμε ρολαριστά να το απολαύσουμε και να μην κάψουμε και πολύ βενζίνη"
  9. Αν επιστρέφοντας από βόλτα το σώμα σας---όλο κάτω απ' την μέση---πονάει τόσο που θέλετε να κάνετε μπάνιο σε βολταρέν, τότε μάλλον κατά την διάρκεια της βόλτας βγήκαν ενδιαφέροντα επιστημονικά συμπεράσματα.
  10. Αν το άλλο πρωί πάτε το μηχανάκι σας για πλύσιμο, βουτηγμένο κυριολεκτικά στο κοκκινόχωμα, και το παιδί σας πει "σε συ, πως έγινε έτσι αυτό? άδειασε κανά φορτηγό επάνω του?" τότε μάλλον έχετε συμμετάσχει σε μια επιτυχημένη εξόρμηση της ΠΣΚ!

Παιδιά ήταν υπέροχα!

Άντε και στην επόμενη

Υ.Γ.: Αν έχετε απορίες σχετικά με την μεθοδολογία εξαγωγής κάποιου από τα συμπεράσματα... ρωτήστε τον Κρούκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: